Vreme je za romantiku i za pravu ljubav:Ovim znacima sledi poseban susret!

Vreme je za romantiku i za pravu ljubav:Ovim znacima sledi poseban susret!

2023-12-06 0 By Admin

 BLIZANCI

 Vi ste znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli. Neko ste ko ume da  dodje do svog cilja i moramo reci da je ovo vreme kada ce doci cak i do ljubavi na prvi pogled. 

Neko ste ko nikada ne gubi veru i vazno je da naglasimo da vam je taj stav vise nego pametan. Bas zato sto ste  borac vama ce i poci za rukom da se izbori za svoju srecu.  Mislite o tome.

Mozda bi ste trebali da predjete preko svog ponosa  i da zaboravite na svoj ego jer ce vas samo to odvesti do vase srece. Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da nista nije nemoguce za onog ko je spreman da se bori i da ide ka svom cilju.

Moguce je da ce doci do pomirenja sa nekim iz proslosti. To samo od vas zavisi ali je vazno da naglasimo da je bitno da ne smete da se vracate na stare staze ako niste spremni da se menjate i da pristajete na kompromis.  Sansa za srecu je moguca samo u slucaju da oboje zelite da se menjate i da  oboje zelite da se izborite za ono sto vase srce zeli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je da naglasimo da ce naredni period biti lep i da ce ovo biti vreme kada ce najvece zelje napokon da se ostvare.

Pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi mogu da ocekuju dokaz ljubavi  od voljene osobe. Dakle nije nemoguce ni da ce doci do prosidbe u danima koji su pred nama. Naravno da samo od vas zavisi da li cete reci sudbonosno da, ali svakako da je odluka samo na vama.

Moramo da kazemo za kraj da nastupa vreme cuda kada ste vi u pitanju i da bas nista nece biti nemoguce. Ostanite ono sto jeste.

Stranice: 1 2