Tokom naredna 72.sata slede magicna desavanja!

Tokom naredna 72.sata slede magicna desavanja!

2023-12-07 0 By Admin

VAGA

Mozete se nadati bojim danima na emotivnom planu. Od vas se ocekuje samo da ucvrstite svoja osecanja prema jednoj osobi. Sve ce da vam krene i konacno ce vam zelje biti ispunjene. Slede magicna desavanja sto ce vas uciniti srecnim.

 

SKORPIJA

Mnogo se premisljate, pa ulivate  utisak nesigurne osobe, a to niste. Pokazite da cete biti neko ko zna sta hoce! Uvek ste bili sigurni u sebe i sta se sada zbiva sa vama. Od vas se ceka da pokazete svoje stavove, kao i uvek do sada.

 

STRELAC

Upoznali ste nekoga i ta vam osoba ispunjava misli. Postaje vam stvarna zelja da sa njom produbite svoje poznastvo. Priznacete ovih dana da ste zaljubljeni, kako ne biste lagali ni sebe, ni nju. Videcete da su simpatije obostrane.

 

JARAC

Vama nedostaje samo malo hrabrosti da ostvarite svoj cilj. Jedna vodolija vam je zapela za oko i vreme je da joj to i priznate. Od vas se ceka da pokazete hrabrost da cete da joj prici i reci sta osecate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Nemate mnogo izbora, osim da pokazete da niste ravnodusni. Ocekujte da ce vam sto pre prici ona koja se zagledala u vas. Pokazite joj da ste se i vi zaljubili i da zelite u nove dane sa rukom u ruci.

 

RIBE

Budite spremni da budete na pravom mestu i u pravo vreme. Ljubav od vas cini  hrabru osobu koja ce za svoju srecu da ucini sve. Niste se nadali da ce vam se pruziti sansa, ali ovih cete dana voleti i biti voljeni. Osecanja ce vam biti uzvracena.

Stranice: 1 2