Devica-jedina koja ne obecava, vec ispunjava sve sto kaze!

Devica-jedina koja ne obecava, vec ispunjava sve sto kaze!

2023-12-09 0 By Admin

Ona ste koja ne obecava samo, vec jedina koja ispunjava vase snove i sve sto kaze!

 

DEVICA

Ma sta cinili, uvek nastojite da to bude obecavajuce i za vas licno i za druge. Neko ste ko zna sta je rec i nikada je ne pogazi. Znate da slusate i osluskujete oko sebe, pa zato uvek cujete i nesto sto se od vas krije.

To samo znaci da ste mudri i pronicljivi i da se ozbiljno bavite sobom i drugima. Vi nikada ne cinite nesto sto bi vas dovelo u los polozaj. Jedina ste  osoba koja ne obecava samo, vec ispunjava sve sto kaze.

Zato se o vama misli kao o posebno lepoj i vrednoj divljenja, osobi. O onoj koja se moze  uvek naci u problemu koji drugi ne bi uspeli resiti. Samo bi ona to znala i mogla, i na vreme i bez problema resiti. Vi ste jedina koja ne prica u prazno. Reci ne bacate tako da se samo prica, i da nemaju smisla.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sve sto kazete ima neki smisao, i tako odajete mudre poruke onima sto vas slusaju. A  obicnomnogi padaju na vas sarmi lepotu kojom plenite.  Zatomnogi zele da se nadju u vasoj blizinbi i da slusaju vas mioglas. Viniste nekoko  ide iz veze u vezu. Strpljivo posmatrate i tacno znate sta hocete i sta zelite.

Vas partner se mora razlikovati od vecine parova iz vaseg okruzenja. Jedina ste i retka osoba koja zna sta zeli.  Kod vas  partner mora da poseduje inteligenciju,ali pre svega da bude kulturan. Vi zelite da svoje teme  delite sa nekim ko ce vas razumeti. I ko ce vama da bude oslonac i podrska i rame za plakanje i jos mnogo toga.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je cinjenica da ste osoba koja ume da bude jako tajanstvena. Sa vama inace ljudi ponekad ne znaju na cemu su, jer ste osoba koja itekako ima tajne ali je vazno da kazemo da nikada ne gradite svoju srecu na osnovu tudjih suza. To je vrlo vazno da kazemo. Imati vas pored sebe znaci imati nekoga na koga mogu da se oslone oni koje volite i oni koji su vam dokazali ljubav zaista imaju andjela cuvara.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2