Vodolija i Jarac:Sami donose svoje odluke i sami odlucuju kako ce ziveti!

Vodolija i Jarac:Sami donose svoje odluke i sami odlucuju kako ce ziveti!

2023-12-09 0 By Admin

  Vodolija i Jarac. Dva znaka koja tacno znaju da je zivot jedan i znaju u njemu da uzivaju na pravi nacin.

 

VODOLIJA

Vase odluke su samo vasa stvar bas kao sto je vas zivot samo vas zivot. Vi ste onaj znak koji nikada ne odustaje od onog sto naumi ali moramo da kazemo da je ovo neko ko bas nikada i ni u kom slucaju nece odustati od onoga sto naumi. Moramo da naglasimo da je ovo znak koji ce uvek reci istinu. Istina je i to da time moze nekoga da povredi ali i to da vodolija zapravo nema razloga da stidi bilo cega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zato sto je ovo znak koji je posten i pravedan, zato sto pravedno sve cini i uvek dobro pazi da nekome ne slomi srce. No, i ako se to desi, imajte na umu da je slucajno. Vodolija je zodijak koji nikada ne zapocinje prvi svadju, vec pokusava sve da resi na miran, lep, korektan nacin. Ali, kada dodje do toga da odluci da nekome okrene ledja onda je cinjenica da je to uradila za sva vremena. Morate zaista jako da je povredite i razocarate da bi joj zapravo i palo na pamet da vam okrene ledja. U tom slucaju, mozete da ocekujete da vam uzvrati istom merom. Jer, vodolija je jako dobar prijatelj, ali treba da se cuvate ovog zodijaka kada je izdate. Ona zaista ume da vrati istom merom. Njihove odluke su samo njihove.

Ono sto moramo da kazemo jeste da ona snosi posledice svojih losih odluka. Ako pogresi bice u stanju da to kaze, i da se ponasa u skladu sa tim. Ovo nikako nije znak koji ce vas slagati i varati, znak koji ce se ponasati kao da ima dva lica… No, isto tako nije znak koji ce vam prastati i davati nove i nove sanse dok vi uporno lazete i pricate da vam je do njega stalo. Vodolija je dobar covek, ali nije osoba koja ce vam tolerisati ako joj slomite srce. Mislite o tome!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2