Ako i dalje patis zbog bivse ljubavi:Evo da li sledi pomirenje!

Ako i dalje patis zbog bivse ljubavi:Evo da li sledi pomirenje!

2023-12-14 0 By Admin

VAGA

Konacno, dolaze dani za emocije i dani kada ce doci do promena. Dani kada bi konacno mogli da se uverite u to da ipak postoji neko ko zeli da vas usreci.Mislite o tome, i dajte toj osobi priliku. Samo nemojte gledati unazad.

 

SKORPIJA

Konacno cete dobiti poruku od bivse ljubavi koju toliko dugo cekate. Vama se smeska pomirenje ali je cinjenica da to ni u kom slucaju nije pametno. Ta osoba vam je jednom slomila srce, uradice to ponovo.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da nista nije onako kako bi ste vi zeleli. Ali da dolaze dani kada ce doci do promena na bolje. Bitno je da znate da ono sto je proslo treba da ostane u proslosti. Tamo se nista nije promenilo.

 

JARAC

Konacno ce i vama doci bolji dani. Moramo da kazemo da je moguce da cete saznati ko je osoba koja prema vama gaji iskrene emocije. Uz malo srece ce sve doci na svoje i sreca ce pokucati na vasa vrata.

 

VODOLIJA

Konacno, emocije su vam na prvom mestu. Postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Dugo ste cekali na to i konacno su pred vama dani kada ce emocije biti naglasene,a vi srecni. Ali ne sa nekim iz proslosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Poziv bivse ljubavi je izvestan ali ako pitate nas, znajte da ni u kom slucaju nije pametno da se tako ponasate i da joj se vracate. Jednom vam je slomila srce i imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce se to desiti ponovo…

Stranice: 1 2