Vodolija-ljubav za 2024.godinu:Godina u kojoj ce na vasoj ruci zablistati verenicki prsten!

Vodolija-ljubav za 2024.godinu:Godina u kojoj ce na vasoj ruci zablistati verenicki prsten!

2023-12-15 0 By Admin

Pred vama je godina u kojoj ce na vasoj ruci zablistati verenicki prsten!

VODOLIJA

Drage vodolije, niste ni svesni da ce za vas konacno da dodju zeljeni dani. Da ce se vase nade poceti ostvarivati jedna za drugom. I da ce se vasi snovi konacno poceti ispunjavati. Takva je godina pred vama.

Bice to uprkos svemu i uprkos svakoj vasoj nadi. Godina  da shvatite da ce nestati suza i kajanja, bola i praznine. Da ce vasa ljubav biti ostvarena i da cete konacno docekati i vi da se hvalite srecom. Mada  ste se ocajnicki borili sa tugom, vi niste verovali da ce vam biti mnogo drugacije. I jos uvek ne verujete.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina da ste imali mnoge nedace za sobom i poteskoce koje ste morali savladati. I nisu samo poteskoce bile na tapetu vasih nedaca. Imali ste neostvarene ljubavi, a niste imali snage za nove letove.

Radili ste mnogo i trpeli sto sta, samo da biste postali nezavisni. Za svoje ciljeve ste se zrtvovali i konacno ste usapeli. Ne hvalite se da ste srecni, ali zadovoljni jeste. Sve dok se ne ostvarite emotivno, necete svoj uspeh gledati kao celinu.

Niti cete reci da ste srecni,sve dok ne postanete emotivno srecni. I sada kada ste na ivici da to i budete, samo vam fali jedna osoba. Neko ko ce sa vama deliti vase dane i ispunjavati brojne obaveze. Neko sa kime cete da delite obaveze, ali i svoje brige i nedoumice.

Ko ce biti vasa desna ruka kada se umorite, i vase rame za plakanje kada ste tuzni. Jednom recju, trebace vam neko ko ce da deli sa vama  i vase misli i vase brige i vasa osecanja…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2