Jarac je poceo da vlada:Ljubav do 20 januara nece cvetati bas svima…

Jarac je poceo da vlada:Ljubav do 20 januara nece cvetati bas svima…

2023-12-23 0 By Admin

STRELAC

Ljubav ce vam biti jako slaba tacka  i sve ce da se lomi preko vasih ledja. Vasa mastanja, snovi i zelje, bas kao i vase nade. Nikako da se vasa ljubav usmeri u pravom smeru i bas onome koji vas vodi napred.  Skoro do kraja januara cete se pitati isto i po stoti put, isto pitanje.

Oseticete kao da ste ukleti jer se uvek zaljubite u onog ko voli drugoga. Zasto vam to cini zivot, i zasto vas ljubav tako kaznjava dok su drugi srecni? I vi cete se zaljubiti u jednoga bika, dok ce on ignorisati vasu ljubav. Ipak cete na kraju skoro odustati od te ljubavi. Na kraju ce i on da shvati da ne vredi sto voli drugog, vec ce se okrenuti vama koji cete ga vec voleti punog srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

JARAC

Vladavina vaseg znaka je vec pocela i trajace do dvadesetog januara. Bice to lep mesec vase srece i svega lepog sto vas ceka. Ako do sada i niste bili srecni, sada cete postati srecan, najsrecniji covek. Ljubav ce vam procvetati i bice pokretac svega sto sledi i sto vas vodi.

Zaljubicete se ludo, biti srecni, veseli i zadovoljni zivotom.Mada cete moci da uticete na mnoga desavanja, ipak cete moci da uzivate prvo u svojoj vezi. Brzo cete zaboraviti sve sto ste imali i proziveli, tuzne trenutke i sve sto nije bilo lepo.

U svojoj sreci i zaljubljenosti, zaboravicete da ste ikada bili tuzni. Mozda cete svoju ludu i neocekivano turbulentnu ljubav da ozvanicite i nazovete ljubavlju svoga zivota.Moci ce vam se sve, pocev od uzivanja, pozitivne enerije i srece koja vas ceka.

Stranice: 1 2