Nedelja,ponedeljak,utorak:Novi dani za nove ljubavi i novcanu srecu ovim znacima!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Novi dani za nove ljubavi i novcanu srecu ovim znacima!

2023-12-23 0 By Admin

VAGA

Nove ljubavi su na tapetu ovih dana ali ne i vama. Nemate vremena za bilo sta, osim za svoje obaveze. Zato cete ovih dana vredno raditi i ciniti sve  da zavrsite obaveze. Ne uzimajte na sebe druge, dok ne zavrsite zapocete.

 

SKORPIJA

Osecate da ce ovo biti dani za nove ljubavi. Mozda drugima, ali ne i vama. Osecate kao da vas nece sreca i da vam nije pisano da  da je imate u ljubavi. Novcana sreca koju imate, bice nesto drugo.

 

STRELAC

Spremno cinite sve sto se od vas ocekuje. Zato ce ovi dani da budu dani koji nose iznenadjenja. Jedna osoba vam ih sprema, a da se necete ni dosetiti toga. Sve sto je lepo, milo je srcu.

 

JARAC

Ako vam ne ide u ljubavi kako sanjate, ide vam na drugim poljima. Zato cete morati ovih dana da iskoristite sve sanse. Bice vam pruzene i vi ih iskoristite, da vam krene tamo gde nije bilo najbolje.

 

VODOLIJA

Ovih dana ce neko vase dobro srce i njegovu dobrotu da iskoristi. Mada cinite sve za jednu osobu, ona vas nije dostojna. Tek cete shvatiti da koristi vasu dobrotu, a da vam nicim ne uzvraca. Bilo bi vreme da i ona ucini nesto za vas. Sta mislite da je podsetite?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vreme je da spremite neke odgovore i potrudite se u tome. Jedna osoba vam postavlja ultimatum i morate nesto resiti. Osecate da ste pred svrsenim cinom i da neke stvari ne mozete menjati. Ako nista drugo, uticite bar nekim delom da biste bar ublazili neke cinjenice.

Stranice: 1 2