Bik i Lav:Idu hrabro ka svom cilju i ne odustaju ma koliko da je tesko!

Bik i Lav:Idu hrabro ka svom cilju i ne odustaju ma koliko da je tesko!

2023-12-26 0 By Admin

 Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su bik i lav zodijaci za primer.

 

 BIK

Vi ste od onih koji ne odustaju. Vi ste znak koji odlicno zna da je zivot tezak ali nikada sebi niste dozvolili da vas nesto baci na dno, a da na njemu i ostanete. Vi ste znak cije je srce veliko kao nebo i retko ko na ovom svetu zna da voli tako jako kao vi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zivot je za vas jedan i vi u njemu umete da uzivate na  pravi nacin. To je ono sto je jasno i za sta nema nimalo sumnje. Zato i jeste borac. Osobe rodjene u vasem znaku ne odustaju vec daju sve od sebe kada im je do necega stalo i kada nesto naume. Svaka vam cast na tome.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ste osoba koja ume da voli svim srcem i blago onima koji imaju tu cast da ih vi volite. Pored vas nikada nikome nista nece faliti.

Imajte na umu da je dobro sto ste toliko uporni ali da je sa vremena na vreme pametno da okrenete ledja i da odete. Posebno od onih koji ne znaju da cene ono sto sa vama imaju, a cinjenica je da takvih ima mnogo. Vi ste dokaz da postoje borci na ovom svetu. Cak i kada vam je najteze na svetu, vi ste znak koji daje sve od sebe. Jer, za vas poraz nikada nije bio opcija…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2