Prvi novogodisnji dani nose prve radosti, ali i prva razocarenja!

Prvi novogodisnji dani nose prve radosti, ali i prva razocarenja!

2023-12-28 0 By Admin

Prvi novogodisnji dani nose prve radosti, ali i prva razocarenja ovim znacima!

OVAN

Prvi novogodisnji dani donose prve radosti, ali i prva razocarenja. Sta je ono sto ce vama doneti, zavisi od vas. Nemojte da ocekujete mnogo, da vam ne bi bilo teze. Sve lepo sto dodje, bice dobro doslo!

 

BIK

Dok se neki raduju, vas ce stici neka prva razocarenja. I sami cete ciniti da vam se tako desava. Ocekujete previse, ali bolje da je drugacije. Ako mislite da nemate sanse, vasa ce razocarenja biti manja.

 

BLIZANCI

Niste svesni sta vam se desava, a moracete se radovati. Prvi novogodisnji dani ce vam doneti nove radosti. Sledi jedan lep susret sa jednim rakom. I on ce u vama izazvati velike bure emocija.

 

RAK

Vec ste u obavezama i necete imati vremena za sebe. Od vas se ceka da budete neko ko ce da stize na sve strane. Vreme je da se malo odmorite i pokazete svoje jasne ciljeve. A u njih ce svakako biti ubrojana jedna lepa osoba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Imate ljubav koju zelite  i sa njom da ostvarite sve sto vam je  zelja. Zato se morate obratiti konkretno toj osobi. Necete biti spremni da  se dugo premisljate, jer je neko moze oteti vama ispred nosa. Izbegnite raocarenja.

 

DEVICA

Niko vam nece moci da pokvari sve ono sto vam sledi. Zato uzivajte u prvom danima novogodisnje srece. Ne dozvolite sebi nervozu, niti lose drustvo. Izbegavajte dokone ljude jer bi vas mogli uznemiriti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2