Rak i Vaga:Praznici vam donose nesto posebno-jer vi to zasluzujete!

Rak i Vaga:Praznici vam donose nesto posebno-jer vi to zasluzujete!

2023-12-29 0 By Admin

Dok se svi raduju i uzivaju, Rak se nada pomirenju, a Vaga prstenu!

 

RAK

Slede praznici. Dok se svi raduju i uzivaju u praznicnoj atmosferi, vi se samo nadate pomirenju. Svi vec dobro znaju i cijem pomirenju i zasto. I sa kojom osobom. Zelje svih zodijaka su izvan vasih ocekivanja. Svi su srecni i raduju se kao da nemaju ni jednog jedinog problema.

I sve sto nece vas, nalazi one druge. Smeju se i druze i slave svoje ljubavi. Svi slave svoje uspehe i svi se smese, a samo vama  je tuzan izraz lica. Vreme je da se i vi smesite i da gajite nade u bolje sutra.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ipak vam se nista nece bez jedne osobe. Jedino cemu se nadate je pomirenje sa jednom osobom, i to onom od koje zavisi vasa sreca. Svesni ste da ste pogresili oboje i da ne biste  sada da merite ko je vise. Ne biste ni da sudite onome koga volite. To nikako i nikada ne biste ni mogli.

Mozda je to samo ponos koji je stavljen ispred ljubavi i koji je postao kocnica vase ljubavi. Zato u ime ljubavi zelite da se pomirite sa onom koja vam je u srcu. Mozete pricati bilo sta i ciniti sve. Ipak necete uspeti da zapostavite svoja osecanja. Praznici donose iznenadjenja.

Ostaje vam samo jedno, a to je da se posvetite onome koga volite. Da ucinite sve sto morate da vam se posreci i da se desi konacno pomirenje. Da pogazite svoj ponos i  dok jos imate sanse, trazite mir. Da bezite od svih razmirica i da se okrenete jedno drugome.

I sto je glavno, ne cekajte ko ce prvi da nacini prvi korak. Ucinite ga vi, i sve u ime ljubavi i osecanja koja jos gajite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2