Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Naredna tri dana donose promene!

Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Naredna tri dana donose promene!

2023-12-31 0 By Admin

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli.Neko kome ste jako vazni i ko jedva ceka da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Zivot  se ponekad poigra sa nama ali svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje.

 

 SKORPIJA

Morate da imate na umu da vas neko voli. Da cete tokom tri naredna dana konacno shvatiti o kome je rec. Sve vam je jasnije da je jednom lavu stalo do vas i da je spreman da vam to dokaze i na delu.Ostalo ipak zavisi od vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Emocije ce vam biti naglasene tokom tri naredna dana. Itekako je moguce da ce uslediti cuda i da su pred vama dani kada ce ljubav biti na prvom mestu.Ako postoji neko o kome mastate znajte da je sada pravo vreme da mu to i kazete.

 

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji mogucnost da vam se tokom tri naredna dana ostvari jedna velika zelja. Istina je da mnogo toga zavisi od vas. Ako ste spremni za novu ljubav treba da razmislite o tome da nekome date priliku.

 

 VODOLIJA

Konacno, sledi period za ljubav.Period kada ce sve doci na svoje i kada cete konacno moci da kazete da vas je sreca pogledala. Sve vam je jasnije da postoji neko kome ste jako vazni, a ko to dobro krije.

 

 RIBE

Vrlo je vazno da naglasimo da su pred vama dani za romansu. Dakle tokom tri naredna dana su cuda moguca i vi ste neko ko ce iskreno uzivati i radovati se. Emocije su vam naglasene ali je to ovog  puta vise nego dobro.

Stranice: 1 2