Lav:Njemu ne treba kruna,on se svakako ponasa kao kralj!

Lav:Njemu ne treba kruna,on se svakako ponasa kao kralj!

2024-01-03 0 By Admin

Pricamo vam o lavu. O zodijaku koji je poseban sam po sebi i koji to zna.

Lav je neko ko dobro zna sta hoce i ko pri tome nikada ne odustaje od onog sto naumi. Vazno je da kazemo da je ovo cist dokaz da postoje ljudi koji vol svim srcem. Ono sto je bitno da naglasimo jeste da je ovo osoba koja tacno zna da je zivot tezak ali nikada nece odustati od onog sto naumi.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga ko ce vas voleti, nekoga ko ce biti spreman da vam na mnogo nacina dokaze i pokaze svoju ljubav. To je jako vazno da naglasimo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je znak koji je uvek tu za one koje voli i u to nema nimalo sumnje. Kada se zaljubi, lav cini sve za tu osobu. Dace vam svoju dusu, svoje srce, bice vam oslonac i podrska i vase licno rame za plakanje. Ono sto moramo da naglasimo jeste da je ovo osoba koja ce naci nacina da istraje u svemu sto hoce i u to nema nimalo sumnje.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati pravog prijatelja. Jer svako ko lavu na pravi nacin dokaze svoju ljubav ce bez imalo sumnje u njemu imati prijatelja, oslonac i rame za plakanje. A to je jako vazno da kazemo.

Imati lava kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vas voleti svim srcem i ko ce vam biti odan i veran. Naravno, tek onda kada mu dokazete da ste vredni toga i da umete i znate da cenite pravu ljubav.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2