Rak-uvek najjaci od svih: I kad mu je najteze, ponasa se kao srecan lik!

Rak-uvek najjaci od svih: I kad mu je najteze, ponasa se kao srecan lik!

2024-01-03 0 By Admin

Uvek je najjaci od svih, jer i kad mu je najteze, on se ponasa kao srecan lik!

Rak

Mozda vas ima i drugacijih, dragi Rakovi, ali vas je vecina bas ovakva. Samo vase srce zna koje su vase tajne. I sta je ono sto je duboko zakopano u vasim srcima. Vecina vas je tako krhka i nezna na izgled, pa i u dusi. Ali ne date zlobnima da vide vasu tugu, niti da vam zavide na sreci.

Za vas su i sreca i tuga jednako osecanje koje i ne moze jedno bez drugoga. I kao sto vidite vezu tih raspolozenja, svesno znate da je tako. Bar je u vasem zivotu uvek tako i uvek idu pod ruku jedno sa drugim.

Do srece je tesko doci i do nje je put trnovit. To jasno znate samo vi, jer tuga vas je uvek vise htela. I skoro sto puta vise nego sreca. Kao da vam je sreca bila zabranjena, ili kao da su je vecno skrivali od vas.

Vasa zivotna nedaca su uvek bila velika, ali niste posrnuli. Vasa zivotna  prica nije ni lepa, niti prijatna. I samo je vama dobro znana. Neki znaju nesto, a ono sto vas je lomilo, znate samo vi. I ne volite da pricate o tome, mada se cesto vracate u tuzna secanja.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Padali ste i uvek ustajali tako da ste se uvek borili da pobedite sudbinu. Da nadjete mesto pod suncem i postanete neko pod nebeskom kapom. Uspeli ste i to vam je dalo snage. Nikada vam nije palo na pamet da se predate. Bili ste najjaci od svih uvek, i to ste i ostali. Cak i danas kada vam je najteze, vi cete se ponasati kao da vam je najbolje u zivotu. I kad vam je najteze, ponasacete se kao da ste srecan lik.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2