Sudbina izdvaja ova tri znaka:Njihov zivotni san i najveca zelja ce biti ostvareni u narednim danima!

Sudbina izdvaja ova tri znaka:Njihov zivotni san i najveca zelja ce biti ostvareni u narednim danima!

2024-01-08 0 By Admin

Tri vazna koraka do srece ovim znacima i sto se pre odluce na njih, pre ce ostvariti zivotni san!

 

RAK

Dragi Rakovi, to sto se vise brinete, sve vam je teze. I sve sto vise odugovlacite da ucinite nesto konkretno, duze cete cekati na ostvarenje  onoga sto zovete zivotni san. Morate znati i sta hocete i zbog koga, ali ne samo zbog drugih.

Sve sto biste zeleli morate da ucinite zbog sebe. I da uvek sebe stavite u prvi plan, a ne da cinite na volju drugima. Vasa tri vazna koraka stoje do toga da se ostvari vas zivotni san.

Prvi je da zauzmete svoj stav i da mislite prvo na sebe. Drugi je da prvo zelite dobro sebi, a ne drugima. I da budete u sluzbi svojih, a ne tudjih zelja. I konacno vas treci korak do srece je da pokazete svoje JA, da lupite sakom od sto.

Pokazite svoj stav umesto sto uvazavate tudje stavove. O svojim stavovima precutkujete i ne isticete ih nikada. Kao da precutno pristajete da vam drugi kroje zivot i odredjuju sta je dobro za vas, a sta ne.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, morate se usmeriti napred i znati sta  je ono sto bi vas ucinilo srecnim. Suvise ste usmereni  na neke nove zivotne tokove. Ipak, morate znati sta vas vodi i sta je ono sto vas koci da vam se ostvari zivotni san.

Vreme je da se suprostavite svima i to ce biti vas prvi korak do srece. Necete se dvoumiti vise da pokazete svoj stav i da se drzite stava, bez popustanja. Nista vas vise ne sme da spreci da pokazete sta je vas zivotni san. Prvo iznesite svoj plan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Drugi korak do vase srece vodi preko zelja jedne osobe, a to su zajednicke zelje. Medju vama su osecanja ljubavi i postovanja i vreme je da sledite tu ljubav. I treci korak do vase srece je da se suprostavite onima koji su vam tutor. Neka bude ono sto vi zelite, a ne sto drugi misle da je dobro za vas.

Tako ce se ostvariti vas zivotni san.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2