Rak i Lav:Njihovu ljubav nije lako dobiti,ali ju je lako izgubiti!

Rak i Lav:Njihovu ljubav nije lako dobiti,ali ju je lako izgubiti!

2024-01-14 0 By Admin

Rak i lav. Dva znaka za koja mislite da su potpuno razlicita, ali je istina potpuno drugacija. To je ono sto moramo da kazemo…  Oni su zapravo jako slicni.

 

RAK

Znak ciju ljubav nije lako zasluziti. To je ono sto moramo da kazemo. Rak je znak koji ima divnu dusu ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ovaj znak nije naivan. Mnogi misle da jeste, da sa njim svako moze kako hoce, ali prava istina je zapravo drugacija. Rak je znak koji se krece ka svom cilju ali koji je uvek tu za one do kojih mu je stalo. To je ono sto je za svaku pohvalu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Rak je neko ko ume da voli svim srcem. U to nema sumnje. I da, iako ce on svima pomoci, iako vazi za zodijaka koji je uvek tu za one koje voli, zapravo je takvih jako malo. Rak je zodijak koji ide srcem kroz zivot ali je izvesno da zna kada je vreme da ucini kako mu nalaze razum.

Istina je da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko ce vam dati dusu, ali isto tako, neko ko ce biti spreman  da vam je uzme. Kada se zaljubi rak daje sve od sebe ali je izvesno da je ovo osoba koja tacno zna sta hoce i koja ume da se izbori za ono sto pozeli.

Imajte na umu da nema sumnje da je rak neko kome mnogo treba da zavoli… No, on je znak koji mnogo prasta, mnogo trpi, mnogo tolerise…Sve dok mu jednom ne pukne film, pa odluci da ode, da zaboravi da postojite. Jer, bas kao sto je njegovu ljubav tesko zasluziti, cinjenica je da ju je i vise nego lako izgubiti. Mislite o tome.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2