Ribe:Deluju naivno,ali su pametnije nego sto mislite!

Ribe:Deluju naivno,ali su pametnije nego sto mislite!

2024-01-17 0 By Admin

Ribe su znak sa kojim itekako moze biti lepo. Prava istina je da se u ovom znaku radjaju ljudi cija je dusa velika.

 

Ribe su divne. One su odane, verne, postene. Oni koji imaju tu cast da ih zavoli osoba rodjena u ovom znaku su jednostavno srecnici na zemlji. Imaju tu cast da imaju kraj sebe nekoga ko ce ih voleti do kraja zivota. Jer, istina je da ribe retko zavole ali kada se to desi, one ce uciniti sve sto mogu i u to nema nimalo sumnje.

Moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko voli ali isto tako neko i ko tacno zna kada je vreme da nekome okrene ledja. Deluje da su ribe naivne. Da sa njima svako moze kako hoce ali je prava istina drugacija. Zapravo su osobe rodjene u ovom znaku svesne toga da nekada moraju da kazu zbogom i da odu, cak i ako tu osobu vole vise od svega na svetu.

Istina je da osoba rodjena u ovom znaku ume mnogo da prasta i mnogo da voli. Ali, ono sto je vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su osobe rodjene u ovom znaku dovoljno pametne da znaju kada je vreme da nekoga precrtaju. Mogu da vole svim srcem, da vole toliko da misle da bez nekoga nece moci, ali kada jednom odluce da odu… Znajte da bas nista na svetu ne moze da ih vrati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dalje, jako je vazno da kazemo da su osobe rodjene u ovom znaku jako dobri prijatelji. Znaju da cuvaju tajne kao niko na svetu ali se mora reci da to isto ocekuju i zauzvrat. Ribe nikada ne ostaju tamo gde im nije lepo i to je ono sto je vrlo vazno da kazemo…

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2