Ovan i Bik: Ljubav,novac i zdravlje tokom februara!

Ovan i Bik: Ljubav,novac i zdravlje tokom februara!

2024-01-18 0 By Admin

Ljubav, novac i zdravlje tokom februara meseca, nekima ce doneti nove korake, a evo sta ce za Ovna i Bika! Slede  i porazi ali i pobeda!

OVAN

Dragi Ovnovi, tokom februara je sve moguce. vi se morate  poneti vrlo ozbiljno i odgovorno. Mora se priznati da i jeste takvi i da vasa sreca zavisi od vas. Onako kako se vi postavite prema obavezama, mozete ocekivati da budu i rezultati. Poraza ce biti sitnih, ali na kraju vas svakako ceka pobeda.

Ljubav

Moracete da se postavite tako da vasa ljubav zazivi. Od vas se ceka da sve bude kako ocekujete. Vasa sreca ce da lezi u odredjenim koracima. Moracete licno do one koju zelite kraj sebe. Mada ne ocekujete ono sto bi znacilo da je vasa pobeda, od vas se ceka strpljenje.

Do one koja vam se dopada, necete doci lako. Ali nemojte ni da samo laskate i nadate se da ce sve da bude po laskanju. Moracete da budete uporni i idete za osecanjima srca. Vas ponos nece biti kocnica vasoj sreci, ali ga se nemojte slepo drzati. I vi morate da ucinite korake i da ne cekate na partnera. I ako ucinite neke korake vi, neke korake on, mozete racunati da sledi pobeda ljubavi.

Novac

Dragi Ovnovi, nece vam bas prelivati sto se tice novca, ali se necete zaliti. Vredni ste, savesni i odgovorni i to vas vodi dobrim smerom. Radicete mnogo, ali cete se mnogo i dokazivati. Umete da se ponasate kao poslovan covek koji gradi karijeru.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I to ne bilo kako, vec na principima svoje moralne odgovornosti, rada i odricanja. Ne brinite na izdatke, jer ono sto imate, moci ce vam biti.Vi niste rasipnik, no ste racionalan covek, i taman toliko, koliko vam treba.

Zdravlje

Za sada ce vase zdravlje da bude zadovoljavajuce. Jedini je savet ad se vise krecete i da boravite na svezem zraku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2