Naredna tri dana:Mirni dani za Strelce i Lavove,burni za Bikove,Blizance i Rakove…

Naredna tri dana:Mirni dani za Strelce i Lavove,burni za Bikove,Blizance i Rakove…

2024-01-22 0 By Admin

Dani koji ce biti  jednima mirni, a drugima burni, upravo su pred vama!

OVAN

Pred vama su dani u kojima morate imati cilj. Pokazite i sta hocete i do cega vam je stalo. Ako se do sada niste izjasnjavali, upravo cete to uciniti. Ne dozvoilite da vas jedna osoba spreci da se izjasnite i jasno  i glasno.

 

BIK

Niste bas sasvim dobro i vasa situacija nalaze da se tako osecate. Mozda morate znati da ste sami krivi za to. Od vas se ceka da budete spremni da sebi ispunjavate ciljeve, bez icije podrske. Samo onim sto sami ostvarite,  mozete da se hvalite.

 

BLIZANCI

Ovo ce za vas biti burni dani, posebno na polju emocija. Jedna vas osoba stalno nervira i provocira, a to vas vredja. Nikako da sa njom ostvarite lepi i prijatan kontakt, vec ste uvek u sukobu. I to vas boli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Pred vama su burni dani u kojima necete biti  svoji. Vasa situacija je dodatno losa i nikako da se sredite. I sada cete biti  jako nervozni jer ce vas jedan bik provocirati. I to ce biti dovoljan razlog vase nervoze tokom ova tri dana.

 

LAV

Vasa  je sreca sto  ce vam biti uobicajeno, ali nista posebno. Vazno je da ce za vas ovo biti mirni dani. Vreme je da budete orni za posao i da sve obavljate kao i prethodnih dana. Sve vam se ovih dana uglavnom svodi na posao i kucu.

 

DEVICA

Od vas se ocekuje da se posvetite boljim koracima. Vreme je da se srede neke vase obaveze.  Sada mislite da ce biti lako da odradite zaostale obaveze koje su se nagomilale. Nece biti lako, ali cete uspeti ako budete strpljivi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2