Devica i Vaga:Kada prestanu voleti sve vam je uzalud-jednom kraj je zauvek kraj!

Devica i Vaga:Kada prestanu voleti sve vam je uzalud-jednom kraj je zauvek kraj!

2024-01-27 0 By Admin

 Ako postoje dva zodijaka koja se razlikuju, a koja su ipak jako slicna, onda su to vaga i devica.

 

VAGA

Kraj je onda kada vaga odluci da je kraj. I to je najveca moguca istina. Ovo je znak koji se svim silama bori za ono sto hoce i u to nema nimalo sumnje. Kada se zaljubi dace vam svoju dusu ali je cinjenica da je ovo neko ko dobro zna kada je vreme da ode i da nekome okrene ledja.

Vaga je znak koji je poznat po svojoj lepoti. Zaista ne postoji niko lepsi od nje. Ali, ona je neko ko ne polaze nade u svoju lepotu vec u svoju dusu. Ovo je neko na koga mozete da racunate i ko ce vas voleti svim srcem sto je za svaku pohvalu.

Moramo da kazemo da je vaga znak koji zna da se bori za ono sto naumi i to je ono po cemu je sama po sebi poznata. Ali, za nju jednom kraj i to je zaista velika istina.Jer,vaga je dobar covek ali nije budala koju bilo ko moze da laze i to je najveca moguca istina.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je takodje jako vazno reci jeste da vaga znak cija je ljubav nesto sto se samo moze pozeleti. Mislite o tome. Volece vas iskreno ali ce dobro znati kada je vreme da vam kaze zbogom. Ona jako tesko zavoli ali se jako tesko i odluci da ode. To je vrlo vazno da kazemo. Imati je kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam dati dusu, voleti vas odano, iskreno, verno i predano. I znajte da je ona neko ko bas nikada ne odustaje od onog sto naumi. Zivot nije lak ali ona je zodijak koji tacno zna kada je pravo vreme da kaze zbogom. Ali, sve dok ste fer prema njoj, ona ce biti mnogo bolja prema vama!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2