Nedelja,ponedeljak,utorak: Bikovima zivotna dilema,Vage pred odlukom,Blizancima sve ravno…

Nedelja,ponedeljak,utorak: Bikovima zivotna dilema,Vage pred odlukom,Blizancima sve ravno…

2024-01-27 0 By Admin

Svasta ce vas snaci, dilema, odluke, prepreke, dok ce jednom zodijaku biti sve ravno…

 

OVAN

Nece vam biti lako ovih dana, mada vam je bivalo i teze. Ipak cete uspeti da savladate sve sto vam se nadje na putu. I pred vama je jedna dilema i vreme da se smirite i razmislite sta cete dalje. Mozda sledi cas  u kojem ste pred odlukom.

 

BIK

Niste daleko od vaznih koraka, a bice da vam sledi zivotna dilema. Morate znati da se radi o vaznim stvarima. Utuvite sebi u glavu da se te stvari ticu vas. I bas zato sto ce se vas licno ticati, smatrajte da je ovo zivotna dilema. Resavajte je!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Morate se usmeriti novim pravcem i znati sta vam je vazno. Zato se usmerite ka onome sto vam je vazno, a sto vam je i najvaznije. Odvojite ono sto vam je vaznije i radite  na tome.Ovo ce biti dani za vase licne korake.

 

RAK

Kako god krenete napred, opet se vratite nazad. Cak da ste napred za dva koraka, nesto ce vas vratiti bar korak nazad. Vreme je da razlucite o cemu se radi, i o kome. Cak i da vam je to neko blizak srcu, ne dajte mu da remeti sav vas trud.

 

LAV

Nije da vam je bas svejedno za sve, ali se ponasate kao da vam je sve ravno. Tako cete se ponasati i ovih dana i oni ce vas caki radovati. Ako ste do sada ugadjali svima, vreme je da ugodite sebi. Necete da se brinete za bilo sta.

 

DEVICA

Vasa sreca da ste uspeli ad se snadjete u svemu. I vasa snalazljivost ce vam pomoci i ovih dana. Vreme je da se ponasate kao pobedenik. Imali ste teske korake, i sve ste ih savladali. I  samim tim cete biti veseli, i dobro raspolozeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2