Naredna tri dana:Za nekoga pocinje vreme srece!

Naredna tri dana:Za nekoga pocinje vreme srece!

2024-01-29 0 By Admin

Doslo je vreme za srecu. Neko ce konacno moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao.

 

 

OVAN

Pred vama je novo zivotno poglavlje, pa se pitate sta vas ceka. Ne morate da se unapred opterecujete. Idite povoljnim tokom i sve sto radite, radite pozitivnom energijom. Sve ce da zavisi samo od vas.

 

BIK

Ovo ce biti dani da se opredelite i znate sta vam je ciniti. Neka bude po vasoj volji i nemojte se kolebati da je ispoljite. Isto se tako poslije nemojte da zalite ako ne bude onako kako ste zamislili. Sami odlucujete, sami i snosite posledice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ljubav vam ne moze nista stetiti, ako volite i ako ste voljeni. Nece vamodneti poslove,niti umanjiti zaradu. Vase je samo da nadjete vremena za sve i da lepo sve raspooredite.Ne smete se okretati jednoj strani samo.

 

RAK

Pred vama je novo poglavlje, ali se nista nece mnogo desavati. Nece biti nekih znatnih promena, bar ne nesto neocekivano. Sve ce vam se svesti na nove korake, ali rezultati ce doci tek malo kasnije.

 

LAV

Ako ste dovoljno iskreni da nekome ne date sansu, bar mu to i recite. Jedna je prilika koja vam se pruza i budite fer igrac. Jednoj osobi recite da ne racuna na vas, jer idete u novo poglavlje. I okrecete sasvim novi list.

 

DEVICA

Nemojte da ulivate laznu nadu osobi koja od vas zeli cuti istinu. Vreme je da cujete nove stvari, i bolje je da joj sto pre iznesete istinu. Ne drzite je u dilemi, i pokazite da vam je tesko. Bez obzira koliko tesko, ipak joj recite istinu koja ce je i zaboleti. Ipak, bice vam zahvalna.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2