Strelac i Jarac:Nemojte se ni zbog koga menjati-fantasticni ste sa svim svojim manama!

Strelac i Jarac:Nemojte se ni zbog koga menjati-fantasticni ste sa svim svojim manama!

2024-01-31 0 By Admin

 Postoji jedna velika istina kada su u pitanju strelac i jarac. To je da su ovo znaci cija je dusa isrkena!

 

 STRELAC

Vi znate da ste fantasticni. Znate da ste neko ima mane, ali ko ume da se ponasa tako da ih pretvori u vrline. Moramo da kazemo da je izvesno da nema sumnje da ste vi neko ko je spreman da se bori za ono sto zeli. Vi ste osoba koja je spremna da se bori za svoje zelje i nema nimalo sumnje da vam u velikoj vecini slucajeva i uspe da ostvarite svoje zelje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako postoji neko ko je spreman da se bori za ono sto naumi onda ste to vi ali je vazno da kazemo da ste posteni i iskreni. Da ste osoba koja ne igra dvolicno i koja ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza. To je vrlo vazno da kazemo. Kada neko ume da voli, kada je neko spreman da se bori za ljubav onda nema nimalo sumnje da taj neko pre ili kasnije bude i voljen.

Vazno je da naglasimo da ste znak koji je svestan svojih mana ali koji zna da je kao takav prosto dobar. Da se ni zbog koga ne menjate jer ste vi osoba koja je u stanju da ide ka svom cilju ma koliko da vam se cinilo da je put do njega tezak.

Konacno, vi ste osoba koja ce naci nacina da istraje u onome sto hoce a da pri tome nikoga ne povredi i nikome ne slomi srce. Imati vas kraj sebe znaci imati nekoga ko ce biti spreman da bude tu za one do kojih im je stalo. Nemojte odustajati. Nemojte obecavati. Samo se prepustite i znajte da ste dobri takvi kakvi jeste.  Fantasticni ste, i vi ste toga  svesni. Nikada ne sumnjate u sebe.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2