Ribe:Apsolutno najnezniji znak zodijaka-kada voli to ne prestaje!

Ribe:Apsolutno najnezniji znak zodijaka-kada voli to ne prestaje!

2024-02-01 0 By Admin

Drage, divne, emotivne ribe. Znak koji je spreman da se bori za ono sto hoce. Znak koji voli iznad svega, i voli kao retko ko na ovom svetu…

 

Cinjenica je da su ribe znak koji je spreman da voli svim srcem. Znak koji je sacinjen od ljubavi. Moramo da kazemo da je ovo znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i ko tacno zna sta je ono sto od zivota zeli. Imati ribe kraj sebe znaci imati osobu koja ce vas voleti, odano, iskreno, verno, predano. Ribe su osobe koje cine sve sto zele ali koje ne igraju dvolicno, koje ne varaju, koje se ne predaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ribe su dokaz da postoje ljudi koje vole iskreno i koje znaju da prastaju. I nema sumnje da je ovo znak koji ce moci da oprosti i ono sto ne bi niko na svetu oprostio zato sto mu je ljubav nesto sto ga vodi kroz zivot.

Ali, dok svi misle da su ribe naivne, prava istina je da su zapravo sjajne. Da dobro znaju kada je vreme da se okrenu, da odu, kada je vreme da okrenu svoja ledja i da zaborave bas sve. Ovo je znak koji sve cini za pravu ljubav ali ne tolerise lazi i prevar. Moze cak i da vam oprosti istu, ali da onda odluci da vam kaze zbogom, jer ne moze da ostane tamo gde nema poveranja. Vazno je reci da je ovo neko ko za pravu ljubav cini sve ali isto tako zna koliko vredi i zeli da mu bude uzvraceno istom merom.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga ko ce vas voleti iskreno i biti vam iskreni prijatelj. Dusa ovog zodijaka je iskrena i samim tim, mora se priznati da on ne igra dvolicno i da zapravo nikada ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza. To je vrlo vazno da kazemo.

Ako mislite da su ribe naivne znajte da niste u pravu. Ovo su samo osobe koje ne prastaju tek tako i koje dobro znaju kada je vreme da odu. No, i osobe koje ce uciniti sve sto mogu i voleti vas najvise na celom svetu. Cinjenica je da se ribe ponasaju prema ljudima bas onako kako bi volele da se neko ponasa prema njima.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2