Tokom naredna tri dana:Nemoguce ce postati moguce za ove zodijake!

Tokom naredna tri dana:Nemoguce ce postati moguce za ove zodijake!

2024-02-07 0 By Admin

Naredna tri dana ce nemoguce postati moguce za ove znake jer im sledi sreca!

OVAN

Nista posebno ne planirate, bar ne ono sto smatrate da je nemoguce ostvariti. U vasem slucaju ce nesto ici i mimo plana, tako da cete biti prijatno iznenadjeni. Ona za kojom idete kao njena senka, prici ce vam i otvoreno izreci simpatije. Nemoguce postaje  moguce.

 

BIK

Vreme je da se pripremate za jedno odgovorno pitanje. Bice to ozbiljan korak koji cete proci. Slede vam i velike promene, ali jako pozitivne. Dugovace vam izvinjenje oni sto u vas nisu verovali. I nemoguce ce za njih postati moguce.

 

BLIZANCI

Previse ste osetljivi i ovi dani ce vam doneti neka tuznija osecanja. Nikako da vas jedna osoba primeti i da uvidi sta cinite za nju. Ovako sta god budete cinili dalje, mora biti u vasu korist. Okrenite novi list i ne  uzimajte bas sve  srcu.

 

RAK

Vasa ljubav mora da se usmeri prema onoj koja vas voli. Pokazite sta je vas prioritet za dalje.  Za sada cete da obavljate sve ono sto se od vas i ocekuje. Vreme ce vam ici na ruku jer cete moci da sve postignete.

 

LAV

Idete za poslom i bezite napred samo da ne biste mislili o jednoj osobi. Zaljubljeni ste u nju, ali nikako da vam ukaze paznju. Mozda vi morate da cinite nesto odredjeno. Ako ona ceka na vas korak, a vi na njen, nista od toga. Nemojte bezati od osecanja.

 

DEVICA

Niko vas ne moze usmeriti tamo gde ne zelite da idete. Jedna osoba cini sve da utice na vas, ali cete morati da je zaustavite. Nemojte da dozvolite da vam pokvari ove dane. Jasno i glasno joj se obratite i udaljite je iz svoje blizine.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2