Lav zeli da vrati vreme, Ovan dobija novu sansu, Ribama se ostvaruje najveca zelja…

Lav zeli da vrati vreme, Ovan dobija novu sansu, Ribama se ostvaruje najveca zelja…

2024-02-09 0 By Admin

 Vreme se nikada ne vraca.  I cak i onda kada dobijemo novu sansu, to ne znaci da cemo biti srecni, jer nikada nije isto kao prvog puta…

 

 LAV

Vreme je ono sto vam nedostaje.  Ali ono vreme koje je proslo.  Ono vreme kada ste imali kraj sebe one koje volite,  i onu jednu osobu koja je za vas bila spremna bas na sve.  Vi tada niste shvatali koliko ta osoba vredi ali sada vam je sve jasno.  Silno zelite da vratite vreme ali nista  ne mozete da uradite povodom toga i to je ono sto moramo da kazemo.

Vi cete u danima koji su pred nama shvatiti da osoba koju volite ima nekoga kraj sebe. Da je ona u medjuvremenu shvatila koliko vredi i da je konacno odlucila da krene dalje.  Da je ona neko ko je pronasao svoju srecu daleko od vas, a vi se kajete, vi zelite jos jednu sansu… Jos jedan novi pocetak. Vise vam cak i ne smeta pomisao da je imala nekoga posle vas, jer vi samo zelite da budete poslednja osoba  u njenom zivotu. Da sa njom budete i sa njom ostarite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

OVAN

Vreme je da i vama krene na bolje. Vi ste znak koji je uvek bio  iskren i koji je uvek pokusavao da usreci sve one koje voli. Sada vam sledi nova sansa za srecu.  Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli, onda ste to vi.  Vazno je da kazemo da vam slede dani za srecu i dani tokom kojih ce vasa dobrota biti nagradjena.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2