Od 15. do 21. februara:Stazom ljubavi gaze Skorpije,Strelci i Vodolije,Rakovi kriju tugu…

Od 15. do 21. februara:Stazom ljubavi gaze Skorpije,Strelci i Vodolije,Rakovi kriju tugu…

2024-02-13 0 By Admin

Svi zodijaci idu nekom stazom, bilo ljubavi, tuge, ali nekima sledi i novac…

 

OVAN

Vreme je za bolje dane i za vase bolje korake. Ovoga puta strazom boljitka u svakom sliucaju. Od vas se ceka da cete biti odlucni u odredjenim koracima. Pazite da vas jedna osoba ne spreci u vasoj nameri. Naci ce vam se kao prepreka ako je ne sprecite u njenom planu.

 

BIK

Bojite se da ne ucinite neki pogresan korak. Vreme je da se usmerite napred i da idete za svojim obavezama. Imacete ih mnogo, ali cete se usmeriti ka onim znacajnijim. Cuvajte se prijatelja koji ima veliki uticaj na vas. Usmerava vas krivom stazom.

 

BLIZANCI

Ne nadate se nekom vecem pomaku, ali cete biti dosta zadovoljni. U vasem slucaju ce biti i neplanskih desavanja. Sledi vam novac na koji ne racunate. Zato cete biti dobro raspolozeni, ali  pravicete i neke nove planove.

 

RAK

Bicete tako neraspolozeni da cete neraspolozenjem kriti svoju tugu. I mada cete se osecati usamljeno, tugu necete pokazati. Kricete tugu da je niko ne primeti, posebno ne onaj koji je uzrok vase tuge. A neraspolozenje cete pripisati obavezama.

 

LAV

Srce vam kuca na pola bas zbog one sto vas drzi u neizvesnosti. Budite pravi lav i ne dozvolite joj da to cini. Iznesite svoja osecanja, a ona neka vidi sta joj je ciniti. Ako ne odgovori na vase simpatije, znacete bar da je vreme da krenete dalje. Novom stazom i novim pocetkom.

 

DEVICA

Bilo vam je lepo ovih dana i to cete preneti i u naredne dane. Skoro da cete jos koji dan biti u lepoti desavanja za vama. Cinite da i u naredne dane prenesete svoje lepo raspolozenje. Sirite i dalje samo pozitivnu energiju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2