Slede dani za ljubav,a evo kom znaku ce srce biti slomljeno vrlo uskoro!

Slede dani za ljubav,a evo kom znaku ce srce biti slomljeno vrlo uskoro!

2024-02-13 0 By Admin

Bitno je da znate da sve na svetu bude i prodje.

Pocela je sedmica u kojoj se slavi ljubav, ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce neki znaci ipak ovih dana patiti vise nego ikada.

 

 VODOLIJA

Drage vodolije,vi ste znak kojem je ljubav oduvek bila smisao zivota. Vi ste neko ko ume i zna da voli. Ako ste sada slobodni i ako je slobodno vase srce, imajte na umu da itekako postoji mogucnost da cete u danima koji su pred nama doziveti ljubav na prvi pogled.

Ono sto moramo naglasiti jeste da su velike sanse da ce ta  osoba biti znatno starija ili mladja od vas.  To ne sme da vam bude prepreka za srecu jer treba da znate da za pravu ljubav godine zaista jesu samo broj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je moguce da ce vodolije koje su sada u vezi doziveti razocarenje od osobe koju vole. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali su velike sanse da ce vam srce biti slomljeno.

Dalje, bitno je da imate na umu da je u ovom slucaju jako vazno slusati glas svog razuma i voditi se time da je doslo vreme da ucinite ono sto je razumno… Samo u tom slucaju mozete sacuvati svoje srce kako ne bi bilo i po drugi put slomljeno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2