Vaga:Za voljene ljude “ustaje u pola noci” i resava im probleme!

Vaga:Za voljene ljude “ustaje u pola noci” i resava im probleme!

2024-02-18 0 By Admin

Ako ne poznajete vagu dovoljno dobro, onda nemojte da pricate o njoj. Jer, sve sto kazete, moze, ali ne mora biti istina.

Vaga je znak za koga kazu da je jako dvolican. Da se nikada ne zna na cemu je covek sa njom. Ali, prava istina je zapravo potpuno drugacija. Istina je da je ovo znak koji samo zeli da bude pravedan prema svima. Mnogi misle da je ona neodlucna ali prava je istina da ona ima potrebu da dobro razmisli pre nego donese odluku samo zato sto ne zeli nikome da slomi srce. I to je najveca moguca istina. Ono sto moramo da kazemo  jeste da je vaga osoba koja tacno zna sta je ono sto zeli, a to je da nikome ne slomi srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jako je vazno da kazemo da je malo onih koje osoba rodjena u ovom znaku voli. Ona ima jako mnogo poznanika ali je medju njima jako malo prijatelja. Cinjenica je da je vaga osoba kojoj je lako verovati ali da ona sama retko kome veruje.

No, one koje zavoli, imaju srece u zivotu. Time sto imaju ljubav jedne vage imaju i nekoga ko ce ih voleti svim srcem i biti spreman da istraje  na svaki moguci nacin. To je ono sto moramo da kazemo. Za ljude koje voli, ovaj zodijak ce uraditi sve i nema toga na sta nece biti spreman. Ako vas voli, onda imate kraj sebe svog andjela cuvara koji ce biti odan, iskren, ko ce vas cuvati, ceniti, postovati, voleti iznad svega.

Vaga je onaj  znak zodijaka kojeg mozete da pozovete u svako doba dana i noci i reci sta je ono sto vas boli…. Pricati joj o problemima, a ona ce, samo ona zna kako, naci nacina da iz svega izadjete kao pobednik.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2