Dolazece prolece nekome ce doneti tugu, a jednom i novu ljubav!

Dolazece prolece nekome ce doneti tugu, a jednom i novu ljubav!

2024-02-20 0 By Admin

VAGA

Vreme je da razmislite sta hocete i kako da to i ostvarite. Od vase  sposobnosti  zavisi sta cete preduzeti po pitanju vasih zelja.  Nemojte da merkate, da se dvoumite oko bilo cega, nego pokazete odlucnost.Ako zelite ispunjenje, budite svesni da morate biti i odlucni da to sebi i ostvarite svojom voljom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ako vam prolece donosi tugu, verujte da cete  je moci zaobici. Nemojte svoje duhovne nemire da smatrate  tako tragicnim. Vreme je da se okrenete lepsem raspolozenju i lepsim i optimisticnijim  mislima. Vreme je da se  okrenete lepsim stvarima, cija ce lepota satrati vasu tugu! Sreca dolazi u vas zivot.

 

STRELAC

Niste spremni za dolazece prolece jer ce vas svojom lepotom da iznenadi.Od vas  se samo ceka da se prepustite sreci emocija koje ce poteci iz vaseg srca.  Jedan lepi rak ce vas zeleti da usreci na svaki nacin. Samo od vas ce zavisiti  kako cete to zeleti, i kako cete pokusati da mu ugodite.

 

JARAC

Od vase srece  ce svi da da osete neverovatnu energiju koja ce preci na vasu okolinu. Vi ste dobra dusa i vase srce nema ni trunke lukavosti u sebi. Svih narednih dana cete zeleti da  svoju srecu podelite sa  svima. Vas osecaj emotivne srece, dace vam krila, i osecaj da mozete poleteti. Sreca ce doci sama od sebe.

 

VODOLIJA

Vreme je za novu ljubav, a od vas ce zavisiti dan kada cete je i ozvaniciti. Vase  skrivene emocije su na dnu vaseg srca, a osmeh srece  cesto skrivate od drugih. Vi ste neko ko ce se plasiti svojih osecanja i srece koja se obigrava oko vas i vaseg partnera. Plasi vas nova ljubav  i jacina srece koj vam je u grudima.

 

RIBE

Od vaseg  odgovara zavisi sta cete ciniti dalje, a odgovor na pitanje, mora vam dati srce. Samo srce zna sta  zelite i sta je njegov izvor i njegova snaga. Vreme je da prevalite reci ljubavi preko usana, i da priznate sta osecate. Dolazeci dani bice u smeru vaseg lepoga raspolozenja.

 

Stranice: 1 2