Sreda,cetvrtak i petak:Konacno stize ta poruka koju cekate!

Sreda,cetvrtak i petak:Konacno stize ta poruka koju cekate!

2024-02-20 0 By Admin

Dragi nasi,pred vama je horoskop za naredna 72.sata za sve znakove!

 

OVAN

Vreme je da ta poruka stigne. Vreme je da se uverite u to da su vase emocije obostrane. Nema nimalo sumnje da postoji neko iz vase proslosti o kome i dalje mislite. To mozda cak nije ni proslost. Mozda je to neka osoba sa kojom nista niste imali, ali koja vam je stalno u mislima. I ona oseca isto.

 

BIK

Do kada vi mislite da bezite od emocija? To je pitanje koje sebi morate da postavite. Vase emocije su obostrane i uzvracene su. Osoba o kojoj mastate prema vama oseca isto. I voli vas iznad svega i spremna je da svoju ljubav dokaze na delu. Ali, ona nece uciniti prvi korak. I vi to znate. Vreme za ljubav istice…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Samo se fokusirajte na ono sto zelite. Samo ucinite ono sto zelite i znajte da je ovo period kada cete moci da kazete da ste uspeli u nekim svojim zamislima. Vi ste osoba koja moze mnogo toga i to je jasno i izvesno. Naredna tri dana mogu doneti mnogo toga. Mozda ce jedna poruka da promeni sve.

 

RAK

Vi ste znak koji sada nije fokusiran na emocije. Posao vam je na prvom mestu. Zelite da resite svoje probleme kojih nije malo. Imajte na umu da slobodno treba da trazite podrsku i pomoc od onih koje volite. U to nema nimalo sumnje. Vi ste znak koji moze mnogo toga. Nemojte sumnjati u svoje kvalitete.

 

LAV

Naredna tri dana vama donose priliku da shvatite gde ste pogresili. Ali treba da znate da se vreme ne moze vratiti. Ma koliko da nekoga volite, ovo nije pravo vreme za emocije i to je izvesno. Jako ste povredili tu osobu. Zapravo je pravo pitanje da li ona i zeli da vam da jos jednu sansu…

 

DEVICA

Ono sto treba da znate jeste da ocekujete previse. To vam je velika greska. Imajte na umu da ne mozete dobiti vise od onoga sto date. Imajte na umu da je vazno da nekada spustimo loptu pa cak i odustanemo. Zivot je jedan, ali ne moze niko od nas uvek dobiti ono sto zeli. Vreme je da to prihvatite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2