Bik i Jarac:Nemojte ih smatrati slabim-jaci su nego sto mislite!

Bik i Jarac:Nemojte ih smatrati slabim-jaci su nego sto mislite!

2024-02-22 0 By Admin

Vazno je da kazemo da je izvesno da su bik i jarac posebni po mnogo cemu.

 

 BIK

Ovo je znak koji moze mnogo toga. Bikove mnogi smatraju slabim ali istina je da je ovo znak koji ima jako opasan karakter. Prosto je bik znak koji je u stanju da ide na sve ili nista. On kada nesto zamisli on to i ostvari pa makar morao da okrene zemlju i nebo.

Istina je da jedan bik nikada ne odustaje od onog sto zeli ali je najveca moguca istina da ne moze dugo da se opire ljubavi. Ovo je znak koji voli svim srcem i nema nimalo sumnje da je ovo osoba koja voli svim srcem ali ciju ljubav nikada nije bilo lako zasluziti.

Divno je znati da postoje osobe kao sto je bik jer su oni iskreni. Mnogi ih smatraju slabim zato sto bikovi deluju tako mirno ali retki su oni koji mogu da vide njihovo pravo lice.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Skoro da nema osobe koja moze bika da promeni na bilo koji nacin. Ovo je prosto znak koji se ponasa u skladu sa svojom situacijom. I iako zna da gresi i iako mu je jasno koliko mana ima… On je takav kakav jeste. I oni koji ga vole ce ga voleti takvog kakav jeste, jer ako pristane na promene… Onda to vise nije bik, a on ne tolerise da se neko igra sa njim. Divno je znati da postoje ljudi koji sebe ovoliko postuju. Nemojte ih smatrati slabim, jer ce vam na delu dokazati snagu svoje licnosti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2