Subota,nedelja,ponedeljak:Malo vremena za mnogo iznenadjenja!

Subota,nedelja,ponedeljak:Malo vremena za mnogo iznenadjenja!

2024-02-23 0 By Admin

Tri dana ce biti malo vremena za mnogo iznenadjenja!

OVAN

Ne mozete se nacuditi sta ce vas sve naci. Verujte da ce tri dana biti malo vremena za mnogo iznenadjenja. Zato uzivajte dok vam se pruza prilika da znate da su ovo vasi dani. Dani po vasoj meri.

 

BIK

Nemate osecaj da su pred vama tri lepa dana. Bice ovo dani u kojima cete odmarati bez nekih odredjenih koraka. Imacete priliku da se odmorite, ali i da se nadjete u lepom drustvu. Uzivajte dok mozete jer cete u narednim danima imati nove brige.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Podrska ste jednoj osobi, i uvek joj se nadjete u svemu. Ipak vam ne ukazuje potpuno poverenje, mada ste ga zasluzili. Sledi recenica koja ce vas zaboleti, i mozda vreme da se zapitate  da li vas iskoristava?

 

RAK

Dopustili ste previse da se vase srce uvek nadje u velikoj nedoumici. Neko vas zanima, i vreme je da se zna sa su vam dalji planovi. Nemojte da krijete osecanja, vec svoje srce stavite u prvi  plan.

 

LAV

Budite odredjeni u nekim koracima, i izjasnite se. Pred vama su velika iznenadjenja tako da cete se radovati. Jedva da cete doci sebi od onoga sto sledi. Ipak kada se radi o prijatnim stvarima, sve se lakse podnosi.

 

DEVICA

Konacno ste zauzeli svoje mesto koje zelite i do kojeg vam je stalo. Postovani ste i uzivate poverenje mnogih, posebno jedne odredjene osobe. Stalo vam je do nje, i nije vam  jasno kako su se stvari tako brzo promenile.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2