Sutra je pun mesec u Devici: Mnogima ce se zivot okrenuti za trista stepeni…

Sutra je pun mesec u Devici: Mnogima ce se zivot okrenuti za trista stepeni…

2024-02-23 0 By Admin

Sutra, 24.O2. je Pun Mesec u Devici! Verovali ili ne, mnogim zodijacima ce promeniti zivot za trista stepeni!

OVAN

Pun Mesec vas nece kostati nekih velikih promena. Jedino cete gubiti  volju i elan koji vas je do sada nosio. Tamo gde vam bude zapelo da se uspeh slaze na uspeh, odmah cete poceti da gubite volju. Ne odustajite!

 

BIK

Vreme je da pokazete mnogo vise elana nego do sada. Ne smete se predati pred prvom preprekom, sto ce vam se naci na putu. Radujte se onome sto vas ceka, makar to bile i sitnice.  Pun Mesec ce vas uveriti da srecu cine male stvari, a to niste znali!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Pun Mesec ce posebno da utice na vas znak. Bicete nervozni, vi koji se cesto salite. Izbegavacete druzenja i drustvo koje ce vas cekati na starom mestu. Kako ce vam biti tesko da komunicirate, tako cete jedva cekati svoj mir i tisinu.

 

RAK

Navikli ste biti u centru paznje i uvek raditi punom parom. Sada se sve okrece i sve ce da bude mnogo drugacije. Osecate se lose, umorno i iscrpljeno. Neko ceka da radite za troje, kao do sada, a vi necete biti u stanju da se pokrenete. Odmorite!

 

LAV

Niste svesni sta se zbiva oko vas, ali cete morati da se pokrenete. Vreme je da se pokrenete za trista stepeni. Kazu da je dan takav, kakav je i dar! Tako ce Pun Mesec da deluje da se vas zivot menja za jedan dan.

 

DEVICA

Sutra je Pun Mesec  u vasem znaku, i donece vam velike promene. Skoro da ce se vas zivot okrenuti za trista stepeni. Pratice vas losije raspolozenje i los elan, a uvek ste ga imali. Kao da gubite toleranciju za sve oko sebe. Posebno za jednu osobu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2