Horoskop za prvi deo treceg meseca:Vasa sudbina od 1. do 15.marta!

Horoskop za prvi deo treceg meseca:Vasa sudbina od 1. do 15.marta!

2024-02-28 0 By Admin

Pocinje nam mart.Ovaj horoskop otkriva sta vas ceka u periodu od 1. do 15. dana meseca marta…

 

OVAN

Prvi deo marta ce vama biti zanimljiv. Mozemo da kazemo da ce ovo biti period tokom kojeg cete doci do svog cilja. Ovo je zaista period tokom kojeg cete uspeti u svojim namerama i planovima. Neko vas voli iznad svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Jako je vazno da kazemo da ste voljeni. Vi ste znak koji ce dobiti sve o cemu je mastao. Prvi deo meseca marta vama donosi pravu ljubav.  Sve ostalo je na vama. Ovo ce biti sjajan pocetak meseca bar kadea su emocije u pitanju.

 

BLIZANCI

Vazno je da znate da imate na koga da se oslonite. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.  Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Iznenadjenja slede u svakom slucaju.

 

RAK

Prvi deo marta ce biti jako zanimljiv. Moze se cak reci da ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. Vi ste to zasluzili. Posle niza suza napokon cete moci da kazete da ste dobili ono sto zeli vase srce. Bice ovo sjajni dani za vas i ljubav vama bez imalo sumnje kuca na vrata.

 

LAV

Jasno je da je doslo vreme da se zapitate gde ste pogresili. Morate da donesete neke odluke. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac ali morate nekome da kazete izvini. Dobro znate o cemu je rec. Vama moze biti lepo ali neke odluke prosto moraju da budu resene. Kao i neke dileme.

 

DEVICA

Ovo je period za promene. Vi ste znak koji ce uspeti u svojim zeljama i namerama. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Imacete srece vise nego sto mislite ako se fokusirate na ono do cega vam je stalo. Idite ka svom cilju jer su zvezde sada na vasoj strani.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2