Strelac:Ovo je zodijak koji postoji da bi vam dokazao da je najbolji!

Strelac:Ovo je zodijak koji postoji da bi vam dokazao da je najbolji!

2024-02-28 0 By Admin

 Moramo da kazemo da je strelac znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i kako da to dobije!

 

Strelac je neko ko zna sta hoce.Neko ko ide ka svom cilju korak po korak. Ovo je osoba ciji zivot nije lak ali koja tacno zna kako da dobije ono sto hoce.  Istina je da je ovo neko ko svima zeli da pomogne i neko ko ce naci nacina za to.  Ima divnu dusu. Voli kao niko na svetu ali dobro zna sta je ono sto zeli i tacno zna kako da to dobije.

Imajte na umu da je ovo neko ko je istrajan u onome sto naumi i da je najveca moguca istina da je osoba koja voli najjace  na svetu. Ljubav ovog znaka je nesto posebno. Niko ne voli kao on ali moramo da kazemo da je istina da niko ne ume ni da bude neprijatelj kao strelac. Zato je vazno da pazite kako se ponasate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je ovo neko ko nikada prvi ne pocinje raspravu. On voli iznad svega i ume da tolerise mnogo ali je najveca moguca istina to da on zna kada je vreme da kaze zbogom cak i ako tu osobu voli vise od svega na svetu.

On je dobar covek ali nije naivan. Nije neko ko ce dozvoliti da ga neko laze, da mu prica bajke, da od njega pravi budalu. Imajte to na umu.

Ono sto je bitno da znate jeste da je strelac neko ko ume da istraje u svemu. On je neko ko je dobar covek ali nije naivan. I ide ka svom cilju uvek jer dobro zna da je zivot samo jedan i ume  da uziva u njemu na pravi nacin. Strelac je neko ko zna da prasta ali sve ima svoju granicu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2