U danima pred nama: Nekome se ostvaruje zelja, neko dobija novac…

U danima pred nama: Nekome se ostvaruje zelja, neko dobija novac…

2024-03-01 0 By Admin

VAGA

Dani pred vama ce biti puni iznenadjenja. Vreme je da budete  spremni da odgovorite na sve ponudjene sanse. Budite mudri da ih iskoristite jer vam se takve nece dugo ponoviti. Ovo su vasi dani, i znajte da ih zivite.

 

SKORPIJA

Nece vam ici lose, ali cete se lose osecati. Hvatace vas tiha seta i neka neobjasnjiva nostalgija. Mozda ovih dana ozivite svoju proslost, i vrate vam se bolna secanja. Gledajte da ih oterate od sebe i da vam to bude opomena za novi pocetak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Srce vam se steze pri pomisli da vas jedna osoba nikako da pogleda. Sigurni ste da se radi o novoj ljubavi, ali se plasite da je nemoguca. Vi ste strelac koji sve moze i ne smete se predavati. Budite otvoreni.

 

JARAC

Suvise ste svesni nekih novih okolnosti koje ce se ukazati. Ne mora sve da bude onako kako vi mislite i kako se plasite. Menjajte lose okolnosti i cinite da budu mnogo drugacije. Bolje receno, ucinite da budu u vasu korist.

 

VODOLIJA

Niste ni svesni da novi dani nose nove pobede. Vi ne verujete da cete imati srece  da vam se ostvare koraci. Budite vise optimisticniji i sa vise vere u sebe. Samo pozitivne misli vode pozitivnim koracima. I pozitivnim ishodom.

 

RIBE

Vasa osecanja ce da blede svakoga casa sve vise i vise. Osecate se izneverenom od strane prijatelja. Onaj u kojeg ste polagali veru i poverenje, izdace vas tako sto ce da bude ljubomoran na vasu srecu.

 

 

Stranice: 1 2