Ovan i Strelac:U njihovim ocima se vidi istina jer oni laz preziru!

Ovan i Strelac:U njihovim ocima se vidi istina jer oni laz preziru!

2024-03-04 0 By Admin

 Ovan i Strelac i istina o njima. O dva znaka koja tacno znaju sta zele od svog zivota.

 

  OVAN

Znak u cijim se ocima vidi ljubav. Znak koji voli kao retko ko na ovom svetu. Moramo da kazemo da je ovo neko ko je spreman da se bori da istraje u svemu sto naumi. Ovo je znak u cijim ocima vidite svu dobrotu i svu ljubav ovog sveta sto je vrlo vazno da kazemo.

Kada se zaljubi ovan za tu osobu cini sve. On se ne libi da predje preko ponosa niti preko inata, jer je znak cije srce je vece od svega. Moramo da kazemo da je ovo dokaz da postoje ljudi koji vole svim srcem ali cija ljubav moze da postane mrznja. Oni koji ga imaju kraj sebe svakako da treba da cene ovog zodijaka. Da cene sve ono sto ovan cini jer je jedan od znakova koji daje sve sto ima za one do kojih mu je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo reci da je ovo osoba koja je spremna da se bori cak i onda kada svi ostali odustaju sto je za svaku pohvalu. Ovan je znak koji ima najvecu dusu u zodijaku i svi drugi mogu da mu zavide sto je tako ponosan i poseban.

U ocima ovog zodijaka se vidi njegova potreba da bude i ostane dobar covek. Ali kada jednom pozeli da ode, kada jednom shvati da je vreme za to…Tada je kraj, tada je gotovo, tada bas nista ne moze da ga spreci. Mislite o tome, ovo je neko ko itekako zna sta hoce i kako da to dobije.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2