Ciganske karte otkrivaju kome ce period od 6. do 13.marta promeniti zivot na bolje!

Ciganske karte otkrivaju kome ce period od 6. do 13.marta promeniti zivot na bolje!

2024-03-05 0 By Admin

 Ciganske karte otkrivaju kome slede promene i kome ce  nova sedmica marta doneti srecu na koju je dugo cekao…

 

 BLIZANCI

Ciganske karte otkrivaju da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli u sedmici koja je pred nama.  To je ono sto moramo da kazemo.

Vazno je da razmislite o tome sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa svojim zeljama.Moguce je da ce vama ova sedmica biti pre svega dani kada cete shvatiti da vas neko voli.   Da postoji neko ko krije svoje  emocije zato sto se plasi  da cete ga odbiti. Ali,ako od nas trazite savet, mi cemo vam samo reci da je bitno da ucinite onako kako vam nalaze srce…  Treba da  imate  na umu da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite i kada vam sledi jedan novi pocetak.  Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vama ce ova sedmica biti talicna za ljubav.  Nema nimalo sumnje da slede dani kada ce te moci da kazete da ste se uverili u necije emocije.

Ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko ko vas  voli i neko ko prema vama oseca nesto jako i snazno.  Sve ostalo je na vama ali ono sto treba da znate jeste da bi ta osoba mogla da vas usreci na nacin na koji nije niko nikada ranije.

Ako ste sada u  vezi  treba da znate da je voljena osoba iskrena prema vama i da vas iskreno voli. Na vama je  sta vam sledi u ljubavnoj buducnosti ali ono sto moramo da kazemo jeste da voljena osoba razmislja o zajednickom  zivotu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2