Ovan:Za prave ljude cini sve,pogresnima za tren okrene ledja!

Ovan:Za prave ljude cini sve,pogresnima za tren okrene ledja!

2024-03-05 0 By Admin

Ovan je prvi znak u zodijaku. Ovo je neko ko tacno zna sta hoce i ko pri tome nikada ne odustaje.

 

Ovan je znak koji voli zivot. Voli ljubav. Voli da je voljen i da ima kraj sebe prave ljude. Ovo je neko ko je spreman da istraje u onome sto naumi. On je znak koji zna da voli i koji je poseban, iskren, spreman da se bori za ono sto naumi.

Ovan je znak koji je odan i koji ce uvek biti spreman da pomogne svima oko sebe. Istina je da nema nimalo sumnje da je ovo znak koji dusu svoju daje za one do kojih mu je stalo. Ali ovo je neko ko sebe dovoljno ceni da zna kada je vreme da nekome okrene ledja. Ovan je znak koji zapravo nikada ne odustaje od svojih namera ali ne gradi svoju srecu na tudjim suzama. Ovo je neko ko se ponasa prema drugima onako kako bi zeleo da se neko ponasa prema njemu. I to je velika istina.

Ono sto ga razlikuje od ostalih je njegovo veliko srce. Ne postoji niko slican njemu, ovo je osoba koja za pravu ljubav i za prave ljude sve cini. Istina je da ovan ume i zna da da drugu sansu. I trecu, ponekad. Ali bas onda kada pomsilite da ce vam oprostiti svaki put i da je ovo osoba koja ima tako veliku dusu da ce vam uvek biti tu… Ovan ce otici. Jer on ima granicu u svemu i to je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je ovo neko ko se ponasa prema ljudima onako kako bi voleo da se oni ponasaju prema njemu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2