Martovska sreca:U susret prolecu i novoj ljubavi,ovaj zodijak ce biti najveci srecnik marta!

Martovska sreca:U susret prolecu i novoj ljubavi,ovaj zodijak ce biti najveci srecnik marta!

2024-03-06 0 By Admin

VAGA

Najveci srecnik marta da budete, necete sigurno. Ali je sigurno da necete biti daleko od srecnika. Uzivacete i radovati se i biti u dobrom drustvu tokom celoga meseca. Mozda se nesto i neocekivano desi, mozda nova ljubav.

 

SKORPIJA

Radujete se prolecu jer vas veze za mnoge lepe stvari. Mozda ce vas neke podsetiti na neke prosle dane. Tako ce vas podsetiti na neke nove korake koje cete morati da cinite. I mozda je mart pravi mesec za nove korake.

 

STRELAC

Imate veliku prednost koja ce vas naterati da se odlucite na nesto. Nemojte da oklevate previse, vec se radujte sto idete napred. Hvatajte svaku sansu koja vam se pruzi i budite svesni da sami sebi krojite srecu.

 

JARAC

Osecate da ce ovo biti  porolece vaseg zivota, pa to se i potrudite. U nekoga ste zaljubljeni i vreme je da budete odlucni da mu to i pokazete. Nemojte samo da se nadate da ce sve da bude kako treba samo od sebe. Nece, ako ne ucinite sve da bude tako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Od vas se ceka da pokazete neke korake i postignete neke ciljeve. Mada ste ih sebi postavili, ovoga meseca i idite za njima. Od vas se ceka  da budete uporni, ali da dobro procenite sta mozete, a sta ne mozete.

 

RIBE

U susret novom prolecu, ceka vas i nova radost. Vreme je da pokazete jednom jarcu da se i on vama svidja. On svakako da odavno gleda u vasem smeru, ali vam nije do sada to stavio do znanja. Tek vas cekaju njegove izjave ljubavi.

Stranice: 1 2