Rak:Sumnjajte u sve na svetu,ali nikada u njegovo cisto,veliko srce!

Rak:Sumnjajte u sve na svetu,ali nikada u njegovo cisto,veliko srce!

2024-03-07 0 By Admin

Danas vam pricamo o Raku. O znaku koji je poseban, iskren, o znaku koji ima divnu dusu.

 

Rak je jedan jedini. Ovo je osoba koja voli svim srcem. Dok svi odustaju, dok svi ocajavaju, rak je znak koji daje sve od sebe. Ne postoji niko na svetu ko moze da se meri sa njim ali moramo da kazemo da je ovo osoba koja tacno zna sta hoce i nikada od toga ne odustaje.

Vazno je da kazemo da je ovo osoba koja tacno zna sta zeli i cini se da nema nimalo sumnje da je ovo neko ko je posten. Kada mu je najteze i kada ga najvise boli ovo je znak koji je spreman da ide na sve ili nista. Kada bi svi ocajavali, kada bi svi patili, kada bi svi digli ruke… Rak je znak koji zna sta hoce i kojem je ljubav na prvom mestu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je osoba koja je znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli. Imajte na umu da je ovo neko ko je istrajan i ko ce naci nacina da se izbori za ono sto hoce ali ko nece graditi svoju srecu na tudjim suzama. Znak je koji za prave ljude cini prave stvari ali moramo da kazemo da tacno zna kada je vreme da se okrene i da ode cak i ako nekoga voli najvise na celom svetu.

Ovo je osoba koja ume da prasta. Mozemo cak da kazemo da niko ne prasta toliko koliko prasta rak ali ko zna kada je vreme da ode. I u to nema nimalo sumnje. Ovo je osoba koja ide ka svojim ciljevima i nikada ne odustaje od onog sto naumi. Vazno je da kazemo da je ovo osoba koja ima divnu dusu i da ne moze niko da ospori da je ovo osoba cije je srce vece od neba.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2