Ljubav do 31.marta:Neki znaci ce zablistati ljubavnom srecom!

Ljubav do 31.marta:Neki znaci ce zablistati ljubavnom srecom!

2024-03-13 0 By Admin

Neki ce znaci zablistati u punom sjaju do kraja meseca…

OVAN

Neki ce znaci moci da uzivaju na emotivnom polju do kraja  meseca.Od vas se ceka da ucinite neki znacajniji korak, pa da  i vi budete od nekih. Vreme je za radost koja ce i vas snaci, ali polako, i oprezno. Nemojte da brzate! Ako vam je sudjena sreca, ne moze vam pobeci.

 

BIK

Ljubavna sreca nikako da vas snadje jer i vi ne trazite nju. Za svoju biste srecu morali mnogo vise  da ucinite. Zasto samo cekate da vam se dese neke odredjene stvari i da vas  snadje sreca? Vreme je da shvatite da to ne ide tako. Za sve se morate izboriti licno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa je emocija srce koje voli, cekajuci da mu se uzvrati emocijom obostranom.Nece vam se bas tako uzvratiti kako se vi nadate. Ne bar onako kako zelite i ne tako brzo.Oboje merite jedno drugo i odmeravate snage svojih pogleda.Pocekacete jos dok shvatite sta osecate.

 

RAK

Neki su vec srecni, a vas nece  hteti sreca, ne bar ona bliska. U raskoraku ste sa partnerom koji vam se svidja, a nemate dovoljno hrabrosti. Morali biste mu prici i pokazati sta osecate, dok se se vase srce  oslanja na vreme. Vreme ce vas samo udaljiti ako ne budete delovali na vreme.

 

LAV

Niste u dogovoru sa samim sobom, pa ne mozete biti srecni u ljubavi.Vi jedno obecavate, a drugo cinite i tako se samo udaljavate jos vise.Mozda bi vase emotivno polje opet procvetalo, samo ako biste bili cvrste volje i ispunjavali obecanja.Bar pokusajte!

 

DEVICA

Neki vas prijatelji jako vole i zato se ljute na vas i vase komentare.Bez obzira koliko ste vezani, neki komentari su za njih bolna istina. I dalje vazi zlatno pravilo da ne kazete ono sto znate.Jedan od njih zna nestoo vasem partneru, a cuti.Nece da komentarisu da vas ne povrede.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2