Oni su shvatili da su pogresili:Evo kojim znacima stize poruka izvinjenja od bivsih!

Oni su shvatili da su pogresili:Evo kojim znacima stize poruka izvinjenja od bivsih!

2024-03-13 0 By Admin

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada vam stize poruka koja moze da promeni sve. Postoji neko iz vase proslosti ko je shvatio da vas voli. Ta osoba iskreno zeli jos jednu sansu sa vama. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ovog puta treba da uradite samo onako kako vam nalaze vase srce i nikako drugacije.

Dakle, ako vi vec tu osobu volite,  znajte da  ovog puta nije vazan ni ponos ni inat, ni ego, vec da samo treba da cinite onako kako vam nalaze vase srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je takodje vazno da kazemo jeste da je moguce da  se vasa veza zavrsila  zbog velikog uticaja ljudi oko vas.Ni u kom slucaju ne smete da dozvolite da se treca osoba mesa,a moguce je da je to bio razlog  vaseg raskida. Imajte na umu da  treba cuvati ljubav.

Naravno,ako ste krenuli dalje, ili ako ste tu osobu zaboravili,recite joj to. Cak i ako se ona promenila, cak i ako vas iskreno voli,  cak i u slucaju da vam to dokaze..  Ne treba da joj dajete laznu nadu.  Ni u kom slucaju ne treba da se vracate na stare staze ako to nije ono sto zelite i ako to nije ono sto vase srce iskreno zeli.

Moramo da dodamo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani  za ljubav i dani za nova pomirenja.  Razmislite o tome sta je ono sto zelite i cinite onako kako vase srce nalaze. Poruka za pomirenje i izvinjenje stize… Na vama je hocete li nastaviti tamo gde ste stali.

Stranice: 1 2