Strelac i Ovan:Ne pocinju prvi svadju,ali ne daju na sebe nikada!

Strelac i Ovan:Ne pocinju prvi svadju,ali ne daju na sebe nikada!

2024-03-13 0 By Admin

Strelac i ovan su znaci koji su u stanju da budu najjaci onda kada je najteze.

 

 STRELAC

Znak koji dobro zna da je zivot jedan. On ne voli svadju vec uvek pokusava da resi svaki problem posteno i odano. Ali moramo da kazemo da je znak koji dobro zna kada je vreme da od nekoga ili necega odustane. Ovaj zodijak je dobar covek ali dobro zna kada je vreme da nekoga precrta pa cak i ako je rec o osobi koju voli najvise na svetu.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga ko ce vas voleti. Istina je da je jako malo onih koje strelac voli. To je zato sto je ovo osoba koja tacno zna sta je ono sto zeli i koji ne odustaje od onog sto naumi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga ko ce biti spreman da vas voli na pravi nacin. Ali vazno je da kazemo da je ovo osoba koja tacno zna sta zeli i koja bas nikada ne odustaje. Ne voli svadju i to je ono sto uvek izbegava. Ovo je znak koji uvek pokusava da prema svima bude fer. Veruje u to da postoji karma i ponasa se u skladu sa tim.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da je ovo osoba koja cuva tajne. I osoba koja nikada ne okrece ledja onima koje voli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2