U naredna tri dana koji su pred vama, nekome stizu najlepse vesti!

U naredna tri dana koji su pred vama, nekome stizu najlepse vesti!

2024-03-14 0 By Admin

U naredna tri dana nekima stizu neocekivane,ali najlepse moguce vesti!

OVAN

Vesti koje cekate jos nece da stignu, ali budite svesni da morate biti strpljivi. Posto ste takvi, budite i dalje isti. I dok ocekujete da vam se nesto posreci, vi radite. Idite za obavezama i planirajte nesto za naredne dane.

 

BIK

Budite odlucni da znate sta vam je ciniti, ali vam nece biti lako. Moracete se vise okretati u smeru nekih brzih odluka. Tesko vam ide jer se dvoumite, a moracete da pokazete da ste odlucni. Ne kvarite sliku sebe najboljeg u ocima jedne osobe.

 

BLIZANCI

Nije vam bilo prijatno da cujete neke reci, ali dokoni svasta govore. Zato budite mudri da ne nastupate naglo i neocekivano.To sto je zaparalo vase usi, jesu lose vesti. Proverite pre nego reagujete, jer dokoni nemaju preca posla.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Okrenite se napred i znajte da cete pobediti sve sa svojim stavovima. Ma koliko da ste tuzni, sakricete i mislicete pozitivno. Zato sve vesti koje slede, nece vas dotaci.Uvek ste bili borac za lepse i bolje dane, pa cete se truditi da i ovi budu sto bolji.

 

LAV

Uprkos svemu, ponasate se kao da niste svesni svoje pozicije. Osecate se nadmocno, ali vas nesto jako zbunjuje. Sigurno su to osecanja prema jednoj osobi, ali se pravite ravnodusni. Buni vas to jer vise ne znate da skrivate osecanja.

 

DEVICA

Ako vas srce povede ka jednom jarcu, bice to najlepse moguce vesti. Ne samo za njega jer je u vas ludo zaljubljen.Bice to i za vas, jer niste mogli ni sanjati da je ljubav obostrana. Njegova osecanja ce biti najlepse vesti koje ste cekali.

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2