Sedmicni horoskop:Od 25.marta do 1.aprila-evo sta sledi!

Sedmicni horoskop:Od 25.marta do 1.aprila-evo sta sledi!

2024-03-24 0 By Admin

 Pred vama je horoskop za sve znakove zodijaka za zadnju sedmicu meseca marta.

 

 OVAN

Zadnja sedmica marta ce vama doneti velike dileme. Vi ste znak koji ce morati da se zapita sta je ono sto zeli. Dakle, neko ste ko ce mozda da vodi borbu izmedju razuma i srca. Da odluci da li zeli da cini ono sto nalaze srce i da rizikuje, ili da poslusa razum kako ne bi bio povredjen…

 

 BIK

Zadnji dani marta ce vama biti jako lepi. Ako ce neko moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Jasno je da ste dugo cekali na to ali konacno ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. Ako ste sami, znajte da zadnja sedmica ovog meseca moze doneti susret koji ce ujedno biti i ljubav na prvi pogled.

 

 BLIZANCI

Neko ste ko mnogo ocekuje. Voljeni ste ali se ponasate kao da niste, i to vam je velika greska. U zadnjoj sedmici meseca marta cete na jedan bolan nacin da se uverite u to da ste nekoga povredili. Mogli ste biti najsrecniji na svetu, ali cini se da ste previse trazili, a malo davali.

 

 RAK

Vreme je da dobijete ono sto zelite. Postoji neko iz vase proslosti ko vas iskreno voli. Sve ostalo je samo na vama. Nekome ste vazni i dragi i imajte na umu da nema nimalo sumnje da ce cuda biti moguca. Ostalo je samo na vama. Karma postoji, vi ste cinili dobro, dobrim ce vam se i vratiti.

 

 LAV

Zadnji dani meseca marta ce vama doneti lepe stvari. To je ono sto moramo da kazemo.Vi ste neko ko ce spoznati sta je to prava ljubav. Sledi vam niz lepih desavanja jer je neko spreman da vam  na delu svoju emociju dokaze. Sve ce doci na svoje, a vi cete moci da kazete da je sreca tu.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani za promene i vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ucinite onako kako vama nalaze glas vaseg srca. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ako ste u vezi mozda cete cak biti i zaproseni, ali naravno da je konacna odluka na vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2