U zadnjim danima marta slede raskidi i razocarenja ovim znacima!

U zadnjim danima marta slede raskidi i razocarenja ovim znacima!

2024-03-25 0 By Admin

VAGA

Previse se trudite oko svega a osecate da vam nije sve kako treba. Da li vi to ulepsavate situaciju, ili jednostavno bezite od situacije? Niste svesni da nista ne mozete postici ako radite sami, dok druga strana uziva.Razmislite dokle ovako!

 

SKORPIJA

Svo svoje vreme ste posvetili poslovnim obavezama i vreme je da zastanete.Osvrnite se oko  sebe  jer je vec kraj meseca, a vi ste sami. Mozda biste mogli iskoristiti svoju situaciju  uspesne osobe. I tako se pribliziti jednom vrednom jarcu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Na pomolu vam je nesto jako lepo i mozete se radovati.Mozda je kraj ovog meseca bas povoljan period za vase nove veze. Osvrnucete se oko sebe i videti da vas posmatra  jedan prelepi lik.Eto sanse da uzivate u pocetku jedne nove veze koja ce se produbiti.

 

JARAC

Oko vas se desavaju raskidi, pa ste se cisto uplasili zbog sebe. Zasto uvek drhtite od losih desavanja drugima, strepeci da ce se i vama desiti? Jako ste vredni i mozete se ponositi svojim radom i uspehom.Vreme da se udruzite sa jednom skorpijom.

 

VODOLIJA

Mozda ce ovi dani za vas da budu srecna zavrsnica meseca.Bas onakva kakvoj se niste nadali. Nekoga cete sresti i to ce biti prvi pogledi dva zaljubljena bica.Ako se ovih dana nekima desavaju raskidi, ne mira da znaci da ne treba da se desi i jedna nova ljubav.

 

RIBE

Nista vas se ne tice, pa pokazujete malo vise distance.Ne morate biti na distanci, ako vam je ovo bio los period. Sve ima svoj pocetak i svoj kraj, pa ce i vasa sadasnja tuga uskoro preci u zaborav.Ove lose dane zamenice uskoro i novi i lepsi dani.

Stranice: 1 2