Astro prognoza za april:Mesec iz snova ili samo pusta zelja da ce biti takav?!

Astro prognoza za april:Mesec iz snova ili samo pusta zelja da ce biti takav?!

2024-03-27 0 By Admin

VAGA

Prognoza pred vama ide od lose ka boljoj. Znaci samo da cete biti prezaposleni, ali i da ce se poporaviti vase finansije. Konacno cete moci da resite neka pitanja i pokrijete izdatke koji su vas cekali. I tako cete definitivno znati da je vasa prognoza dosta dobra.

 

SKORPIJA

Necete se zaliti, mada mislite da uvek sve moze da bude bolje. Ovo ce biti mesec iz snova koji ce vam dati krila. Ceka vas poznastvo koje ce se poretvoriti u emotivnu vezu. Zaljubicete se i konacno opet voleti.

 

STRELAC

Mislite da cete uvek moci sve sto pozelite, ali budite zadovoljni do sada postignuitim. Mislili ste da pocnete manji biznis koji bi vam doneo veliku zaradu, ali  nista od toga. Ostace samo misao koja je nemoguca i pusta zelja.

 

JARAC

Neko vas i dalje zavarava svojim laskanjima, pa cete prvo morati da budete oprezni. Nadjite neku ravnotezu od svojih zelja, do pravih mogucnosti. Nemojte se zaletati na emotivnom planu. Sto se tice rada, imacete posla dovoljno.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Pokazite da ste spremni da se upustite u novi radni zadatak koji je pred vama. Zasto se ne okusate, kada cete imati ponudu? Tu ce sve da zavisi od vas, pa gledajte sta ciniti. Sto se tice emotivnog polja, osecate se nevoljeno, pa cinite nesto da se uverite je li tako, ili se varate?

 

RIBE

Budite i dalje razumni, pametni i tolerantni. Kao takvi, ne trebate se bojati bilo cega, niti bilo koga. Neke kolege ce biti pocastvovani da rade sa vama, jer vas ceka uspeh. A na emotivnom planu nadjite granicu izmedju ljubavi i laznih nada.

Stranice: 1 2