Dilema je resena:Evo kome se u naredne dve sedmice vraca bivsa ljubav!

Dilema je resena:Evo kome se u naredne dve sedmice vraca bivsa ljubav!

2024-03-27 0 By Admin

JARAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za  iznenadjenja. Vi cete biti znak koji ce dobiti ono sto zeli. Ali, jasno je da vam sledi poziv od nekoga iz proslosti. Da postoji neko, neka bivsa ljubav.  Morate znati sta je ono sto zelite i znajte da nema nimalo sumnje da su pred vama trenuci tokom kojih cete dobiti vesti o jednoj osobi iz svoje proslosti. Cinjenica je da ta osoba nikada nije prestala da vas voli. Mozda  kaze da jeste ali je istina da joj je stalo do vas vise nego sto mozete da zamislite.

Da li cete oprostiti, da li cete dati novu priliku, to je samo na vama. Treba da imate na umu da je toj osobi stalo i da ce sve da cini ne bi li vas vratila u svoj zivot, a onda i usrecila. Sve ostalo je do vas, vi donosite konacnu odluku…

 

 DEVICA

Vi ste od onih koji se ne zaboravljaju.To je ono sto moramo da  kazemo. U naredne dve sedmice ce doci do toga da spoznate sta je to prava ljubav. Da postoji neko ko vas voli i ko zeli da sa vama nastavi tamo gde je stao. Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to je samo na vama. Ali, jasno je da ce naredne dve sedmice u vas zivot doneti promene koje vi sada ne ocekujete.

Odluka je na vama,ali samo vi znate da li ste spremni da prastate i da li su i vase emocije iste kao kod te osobe. Ako jesu, niko nece biti srecniji od vas i to je najveca moguca istina. Da sledi novi pocetak i nova sansa za srecu.

 

Stranice: 1 2